2020 kampioenschapsclubmatch

VLECS Kampioenschapsclubmatch 2020 met titel Clubwinnaar, klik op de datum voor de link naar de flyer:  Zondag 17 mei 2020

Meer info:   De inschrijving voor de kampioenschapsclubmatch staat open voor iedere Engelse Cocker Spaniel met stamboom. Zowel leden als niet leden kunnen inschrijven. Vanaf 08.45 uur is de zaal open. De keuringen beginnen om 10.00 uur. Te: ‘t Zoetzand, Zoetzandselaan 1 te Beusichem Keurmeester:  Pavel Šulcek  (Tsjechië)  (Wijzigingen voorbehouden) Prijzen: Bij deze kampioenschapsclubmatch van de VLECS zijn prijzen te winnen. Zo ontvangt elke winnaar per klasse een prijs, maar zijn er ook prijzen voor de beste Baby, Pup, Jeugdhond, Teef, Reu, Veteraan, koppel, en natuurlijk de beste van het Ras.
Het is mogelijk één van deze prijzen te sponsoren, of zelf een persoonlijke prijs beschikbaar te stellen. Heeft u hiervoor interesse? Dan kunt u dit vooraf opgeven aan het Clubmatchsecretariaat.  fleer@wxs.nl. Voor de kinderen: Voor de kinderen is er de Kind-Hond-showen de Juniorhandling.   Het inschrijfformulier moet worden opgestuurd naar het Clubmatchsecretariaat. fleer@wxs.nl De inschrijvingsluit op 3 mei 2020   Aankeuring/Fokgeschiktheid Wilt u gaan fokken met uw Engelse Cocker Spaniel teef of wilt u uw reu inzetten als dekreu? Na afloop van de kampioensclubmatch kunt u uw teef of reu laten aankeuren voor fokgeschiktheid. Wanneer uw hond het fokgeschiktheidspredicaat krijgt hoeft u niet meer met hem te showen. Het vervangt dus de showkwalificaties. Meer informatie over inschrijving en kosten treft u op onze website. Voor meer informatie:  Betaling: Het inschrijfgeld dient gelijktijdig te worden overgemaakt naar: (IBAN) NL17RABO0169941809  (BIC) RABONL2U t.n.v. VLECS te Emmen onder vermelding van “KCM2020”.

Meld je cocker aan voor 3 mei met het formulier: aankeuring of meld je cocker aan voor KCM Kampioenschapsclubmatch.

Dit evenement word gesponsord door Royal Canin